2018-05-22 12:27:13• hírek • Bede Emőke

Jó ütemben halad a rendezvénytér felújítása

Megannyi esemény helyszíneként szolgált már az elmúlt évek alatt a sokak által csak Gyuszi-gödörként emlegetett rendezvénytér, ám az eltelt idő nem volt kegyes a hely burkolatához. Épp ezért sürgős megoldás után kiáltott a helyzet.

Erre egészen április 16-ig kellett várni, bár a WPC-burkolat már tavaly novemberben megérkezett városunkba, viszont a munkálatok szempontjából kedvezőtlen téli időjárás elakasztotta a folyamatot. A tavasz beköszöntével azonban szerszámot ragadhattak a kivitelező cég munkatársai, s mint arról elsőként beszámoltunk, a térnek a 2018-as városnapokig kell elkészülnie.
 

Egy kedd délutáni sajtótájékoztatón Kereskényi Gábor elmondta, a munkálatok jól haladnak, és nagy esély van arra, hogy a kivitelezőnek sikerül a megadott határidőre, azaz csütörtökre befejezni a felújítást. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor már az idei városnapokon használatba lehet venni a rendezvényteret. A WPC-fedőanyagról egyébként azt érdemes tudni, hogy a megmunkálási folyamatoknak köszönhetően rendkívül ellenálló, nem igényel utólagos olajozást, valamint a gomba és a penész sem jelent rá veszélyt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: